Encamp subministrarà aigua a Porta per rehabilitar la zona propera al Pas

El comú ha signat avui el conveni de col·laboració amb la localitat francesa per recuperar el funcionament de quatre edificis de serveis ubicats a Les Bailletes

Signatura del conveni entre Encamp i PortaComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp ha signat avui un conveni amb la localitat francesa de Porta per subministrar aigua potable a la zona i recuperar el funcionament dels quatre edificis de serveis situats a la zona fronterera de Les Bailletes, a tocar del Pas de la Casa. Segons informa el comú en nota de premsa, aquesta zona compta amb un enclavament amb edificis que s'estarien deteriorant per la manca de serveis bàsics com l'aigua potable. L'acord entre ambdues administracions permetrà l'embrancament a la xarxa d'aigua potable comunal d'aquesta zona amb l'objectiu de "millorar l'accés al Pas de la Casa".

La signatura del conveni ha tingut lloc aquest matí a lamairiede Porta, amb el cònsol menor d'Encamp,JeanMichelRascagnères, iel mairede Porta,MariusHugon. També han estat presents a l'acte la ministra SílviaCalvó, el secretari d'Estat, MarcRosssell, i els ambaixadors d'Andorra a França. Eva Descàrrega i de França a Andorra,JeanClaudeTribolet. L'acord s'ha pogutmaterialitzargràcies a un acord previ del 2012 entre els governs andorrà i francès.

tracking