Els Encants de Sant Antoni es faran amb un sorteig en línia

El comú emetrà la rifa i el ball de l'Esbart Santa Anna a través de Youtube a causa de la situació sanitària

L'esdeveniment se celebrarà el diumenge 6 de febrer, a les 12 hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany ha organitzat una versió modificada de la subhasta dels Encants de Sant Antoni, ja que per la situació sanitària tampoc es podrà celebrar amb normalitat aquest any. En aquest sentit, segons informa l'ens comunal en un comunicat, es celebrarà el sorteig que s'emetrà en streaming a través del canal de Youtube del comú. Les butlletes per participar-hi, que tenen un preu de 5 euros i la recaptació de les quals s'entregarà íntegrament a Càritas parroquial, es poden adquirir fins al mateix dia del sorteig als següents comerços de la part Alta: Carnisseria de les Escoles, Pastisseria Deli, Pastisseria Estopiñan, Merceria Fanny, Sabateria El meu moment, Cafeteria Al Lio, Sastreria Sport, Incis, Basar Valira, Quiosc Toni, Magatzem Liana, Xurrologia, Casa Broto, Art i Pa, Llibreria Francesa, Bar Clixé. També al servei de tràmits, a l'oficina de turisme i al CAEE.

El sorteig es farà públicament a la plaça de l’església de Sant Pere Màrtir el diumenge 6 de febrer, a les 12 hores, segons informa el comú. Es sortejaran deu lots de productes: nou lots tradicionals i un d’especial per la Candelera, tal com es

va fer l’any 2020. El sorteig anirà a càrrec d’Antoni Vidal, habitual subhastador dels Encants de Sant Antoni, i es durà a terme mitjançant el dipòsit de totes les matrius de les butlletes venudes en les quals figurarà la informació de contacte dels compradors. Els números de les butlletes guanyadores es publicaran a les xarxes socials del comú d’Escaldes-Engordany.

L'Esbart Santa Anna també oferirà un ball amb el cos de dansa d'adults que per evitar aglomeracions també s'emetrà per streaming.

tracking