El comú vol saber el valor de les accions que té a Saetde

Pistes d'esquí a Grau Roig.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú ha encarregat a l’empresa Crowe Horwath Alfa Capital, per un import d’uns 70.000 euros, la redacció d’un estudi de valoració econòmica de Saetde. L’informe també haurà de determinar el valor de les accions del comú en la societat que gestiona el domini esquiable del Pas de la Casa i Grau Roig. Actualment la participació de la corporació en l’empresa equival al 34,12% del total.

Els consellers socialdemòcrates, David Ríos i Enric Riba, van demanar informació sobre l’adjudicació. Com que es tracta d’un estudi que s’ha declarat treball sensible, la Llei de contractació pública permet que el projecte no se sotmeti a concurs públic. Tot i això, Ríos va afirmar que “seria bo” que s’hagués obert a la competència, mentre que Riba va suggerir que l’encàrrec s’hagi aprovat “a dit”.

Per la seva part, Mas va defensar la conveniència de l’adjudicació, i va explicar que dos equips d’economistes participaran en l’estudi. El primer el contractarà la corporació i l’altre, Saetde. El comú disposarà de l’informe d’aquí a “quatre o sis setmanes”, va apuntar Rascagneres.

tracking