El comú reforça el servei de jardineria amb un equip extern

La corporació dedicarà més recursos a mantenir les zones verdes

Una imatge del Parc Central.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella vol reforçar el servei de jardineria comunal. Per fer-ho, aquesta setmana ha convocat al BOPA un concurs d’abast nacional per adjudicar, per lots, el servei de manteniment de diferents zones verdes i jardineres de la parròquia. Fonts de la corporació van explicar que l’objectiu és que l’equip de treballadors del comú disposi del suport d’una empresa externa. Tot plegat, per millorar l’estat de les zones verdes.

Totes les persones interessades en el concurs poden descarregar el plec de bases, de forma gratuïta, a la pàgina web del comú (www.andorralavella.ad). Totes les ofertes han de ser lliurades en sobre tancat abans del 16 de febrer a les tres de la tarda al departament de secretaria general del comú. L’obertura de plecs es farà el 17 de febrer, a les dotze del migdia, al Centre de Congressos.

D’altra banda, la corporació també va convocar aquesta setmana un concurs nacional per adjudicar, per lots, el subministrament de sacs de precultiu amb flor i el manteniment durant el període de la seva instal·lació als fanals. El termini per presentar les candidatures i la data de l’obertura de plecs es farà els mateixos dies que en el cas del concurs per al servei de manteniment.

El comú també va comunicar l’ampliació de contracte referent a les obres de construcció del Centre d’Art del Parc Central per un valor de 43.064,25 euros. El nou equipament ha estat impulsat pel Govern.

tracking