SANT ANTONI

L'escudellada de la Massana durarà tota la setmana

Els catorze establiments participants a la campanya comunal han decidit mantenir-la als seus menús

A més de menjar l'escudella al restaurant, també hi ha la possibilitat d'endur-se-la a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els establiments participants a la campanya comunal "L'Escudella de Sant Antoni" que enguany s'ha traslladat als locals de restauració, han decidit mantenir-la durant tota la setmana als seus menús. Així ho ha informat el comú massanenc en un comunicat després de que la camapanya hagi tingut una gran acceptació, tant durant el cap de setmana com el mateix dilluns, festivitat de Sant Antoni.

Els responsables dels establiments valoren molt positivament aquesta acció promocional, segons afirma la corporació comunal, que es va decidir tirar endavant per substituir l’escudellada popular, que no es va poder portar a terme a causa de la situació sanitària. Els restauradors asseguren que cada dia han esgotat les racions que havien preparat. Una dada que remarquen perquè hi ha hagut molt públic local d’arreu del país que ha vingut als restaurants de la Massana atrets per la campanya, a més de molts turistes que han acollit amb satisfacció poder provar el plat més tradicional de la Massana.

A l’acció hi participen catorze restaurants: Borda Raubert, Bonet, Don Piacere, Borda Eulari, Lydia, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Toc-Anyós Park, Pla de la Cot, Coll de la Botella, Expresso, Rústic, The Terrace i bar Ivan.

A més de menjar l’escudella al restaurant, també hi ha la possibilitat d’endur-se-la a casa.

tracking