Encamp adjudica per 34.000 euros el joc d'enigmes de la parròquia

El projecte transformarà en 'escape city' la vila amb l'objectiu de posar en valor els principals punts d'interès turístic

Casa Cristo serà una de les localitzacions del joc.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp vaadjudicar la creació d'un joc d'enigmes per la seva vila, anomenat Escape City, segons l'acord adoptat el passat 16 de desembre per un preu de34.000€ que avui publica el BOPA. L'empresaadjudicariaésOxalisTradingSLOUi té un termini d'execució de dotze setmanes per posar en marxa el projecte.

La corporació vol que l'EscapeCity serveixi per posar en valorels principals punts d'interès turístic de la vila amb un joc d'escapada i enigmes.L'enigmaestàpensat per a totes les edats, constarà de dues versions, una per passar-se el dia jugant i l'altra per estar una estona, segons va comentar el conseller de Turisme, Nino Marot, quan es va convocar el concurs.

El joc està ambientat en les zones culturals i turístiques que més destaquen de la vil·la, com per exemple l'església parroquial de Santa Eulàlia i el nucli antic del poble d'Encamp i partirà de relats històrics de la zona.

tracking