Guardó

L'Organització Mundial del Turisme distingeix Ordino

La parròquia ha estat seleccionada entre 174 candidatures i rebrà assessorament per assolir el segell Best Tourism Villages

Representants dels guardonats per l'Organització Mundial del TurismeUNWTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia d'Ordino ha estat seleccionada per entrar a formar part del programa Upgrade de la xarxa Best Tourism Villages de l'Organització Mundial de Turisme. L'entrega del guardó va tenir lloc a Madrid i va comptar amb la participació del ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres Falcó.

El programa Upgrade oferirà assessorament els propers mesos per millorar alguns criteris de cada dossier seleccionat, detectant els punts de millora per beneficiar el turisme, en aquest cas de la parròquia com a motor de desenvolupament i benestar rural. La mediació permetrà en un futur assolir el distintiu Best Tourism Villages.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés ha valorat positivament la notícia ja que "el nomenament que reconeix el treball previ i ens encoratja a continuar treballant per aconseguir la candidatura en un futur a curt termini". La parròquia vol construir un model de turisme sostenible que convisqui amb la història, la cultura i les costums locals.

tracking