x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Mobilitat

Encamp habilita 215 places d'aparcament gratuït per a turistes d'esquí

Les places es trobaran als aparcaments del Prat de l’Areny, Arínsols, Prat del Baró i Terres Primeres.
Els turistes podran agafar el Funibus

Els turistes podran agafar el Funibus

Els turistes podran agafar el Funibus

Mireia Reynal
Actualitzada 03/12/2021 a les 13:32

Encamp disposarà a partir de demà de 215 noves places d’aparcament gratuïtes destinades als turistes d’esquí. Així ho ha anunciat avui Joan Miquel Rescagnerès, cònsol menor d’Encamp. “La idea és atreure aquests esquiadors al centre d’Encamp amb un aparcament gratuït que anirà des de les 8 del mati fins a les 12 de la nit”, ha detallat mentre afegia que un dels objectius és intentar minimitzar la congestió de tràfic que s’origina a l’hora del tancament de pistes. “Volem aconseguir que els turistes es quedin a Encamp per gaudir-la i aprofitin per sopar”, ha afegit. Aquestes noves places es trobaran als aparcaments del Prat de l’Areny, Arínsols, Prat del Baró i Terres Primeres. “Les places es troben justament al costat de la parada del Funibus perquè la gent pugui deixar el seu cotxe i anar al Funicamp amb el bus”, ha explicat Rascagneres. De fet, el Funibus entra també en funcionament demà i estarà operatiu des de les 8:30hores fins les 18 hores amb una freqüència de 15 minuts.


El bescanvi per aconseguir els tiquets gratuïts es durà a terme a l’Oficina de Turisme. "Tenim un servei de comunicació particularment potent al comú d’Encamp i farem la campanya publicitària pertinent per informar els turistes d'aquesta possibilitat" ha fet saber, a més, Rescagnerès.
Es tracta d'una nova proposta del comú que s’emmarca dins el pla de reactivació econòmica que es va impulsar a principis de mandat.

Etiquetes
  • #4 Ciceró
    (03/12/21 19:12)

    Brillant idea !
    Residents a Encamp ... ja sabeu a qui NO tornar a votar!!

    Respondre
  • #3 Jolinj
    (03/12/21 18:49)

    Jo pago impostos i no tinc res gratis. El meu vot tampoc serà gratis per a vosaltres. Diners per a un club privat i per a gent de fora

    Respondre
  • #2 Vaja dos!
    (03/12/21 17:27)

    A pagar impostos perque els guiris tinguin parquing gratuït...Espero que no vingueu a casa meva a demanar el vot perque us tancaré la porta als nassos! 

    Respondre
  • #1 John
    (03/12/21 15:02)

    Jajajajajaja, i el resident a pagar con sempre, al revés de tot arreu, si seguim escollint a gent que no pensa en Nosaltres, no deixarem de anar enrere.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts