x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Nadal

Canillo amplia el seu pessebre amb noves escenes

La parròquia ha volgut representar les escenes tradicionals del Nadal amb les que es vivien al nucli antic durant el segle XX
Figures del pessebre de Canillo

Figures del pessebre de Canillo

Figures del pessebre de Canillo

Xavier Pujol/Comú Canillo
Actualitzada 03/12/2021 a les 12:57
Els carrers de la parròquia de Canillo tornen a convertir-se en l'escenari d'un pessebre de Nadal amb més de 200 figures que representen 31 escenes diferents. Enguany s'han substituït tres figures com les dels tres camells dels Reis Mags d'Orient i se'n han afegit de noves com un pagès que conrea el seu hort. A més, com a novetat, s'han instal·lat escenes en noves localitzacions del nucli antic de Canillo, en concret al Molí, a la placeta de Sant Serni i al Palau de Gel, entre altres.

Per la parròquia també s'hi poden trobar personatges a mida real que recreen el naixement o l'adoració dels Reis d'Orient, combinats amb la vida dels habitants de Canillo de principis del segle passat, de manera que es poden trobar un flequer, un cisteller, una filadora, pagesos, entre altres. Segons el comú, la finalitat del passebre és representar els oficis i les escenes quotidianes de Canillo del segle passat. El passebre es podrà veure fins el 16 de gener.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts