x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

La Cia. És Grata clou la temporada de teatre nacional amb 'L'avantsala'

L’obra, amb gairebé totes les entrades venudes, es va fer al Complex esportiu
Un moment de l'obra, dissabte.

Un moment de l'obra, dissabte.

Un moment de l'obra, dissabte.

ANA
Actualitzada 29/11/2021 a les 12:23
La Cia. És Grata va tancar dissabte a la nit el programa ampliat de la temporada de teatre nacional d’Encamp amb la representació de l’obra L'avantsala. Com en ocasions anteriors, l’actuació es va desenvolupar a la sala de festes del Complex esportiu de la parròquia encampadana, i va esgotar la majoria de les localitats disponibles per gaudir de la funció interpretada per les actrius Isa Rivero, Rosa Porqueres i Elisenda Palomares i l’actor Joan Sans.

L’obra explica la història d’un marit, la seva dona, la cunyada i una autoestopista que s’asseuen en la sala d’espera d’un jutjat per testificar sobre un accidentat cap de setmana al camp. A partir d’aquí, es van revelant una sèrie de situacions que els han passat en un moment puntual de la seva vida i que ajuden a desgranar el misteri.

Un dels punts a favor de l’actuació és, segons explicava ahir Palomares, que “desperta somriures a l’espectador perquè el text està tractat des de l’absurd”, i això provoca que hi hagi situacions quotidianes, “però molt absurdes”, que li aporten el toc còmic a l’obra.

La Cia. És Grata tancava així el programa de la temporada de teatre nacional d’Encamp en el qual s’ha representat prèviament Caixa o faixa, de la companyia Líquid Dansa; La tercera onada, el primer projecte de la Jove Companyia Nacional d’Andorra, i Garses, de la companyia An-danda-ra. De cara a la nova edició del cicle, el comú d’Encamp té la voluntat de continuar oferint espectacles en la mateixa línia dels d’aquesta edició. La corporació està actualment treballant en les propostes que configuraran el programa de l’any vinent, que s’espera que sigui presentat a principis del 2022.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts