Taller de danses tradicionals per les festes nadalenques

El tret de sortida serà divendres, 3 de desembre, amb l’encesa de llums i diferents propostes lúdiques

La Massana proposa dos esdeveniments 'l'Ara ve Nadal' i 'El Mercat de l'Avet'Comú Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Massana proposa dos esdeveniments per aquest Nadal: d'una banda 'l'Ara ve Nadal' que tindrà lloc del 3 al 12 de desembre i de l'altre 'El Mercat de l'Avet' del 27 al 31 de desembre, segons informa el comú en un comunicat. L'encesa de llums donarà el tret de sortida a les festes, que serà divendres 3 de desembre a les 18:30 hores amb la intervenció dels joves del Punt 400 i els infants de l'Esplai. L'acte anirà seguit d'un concert de nadales a càrrec deShuffleExpress. El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, GuillemFornéha remarcat l'aposta del comú pels artistes locals.

Per altra banda, una de les propostes més populars, segons la corporació comunal, serà el taller de danses tradicionals a càrrec de l'Esbart Valls del Nord, una activitat intergeneracional. També es durà a terme una activitat participativa que serà el concurs de decoracions de Nadal, on els nens elaboraran els guarniments per l'avet de la plaça de les Fontetes, que ja es va fer l'any passat.

Durant els deu dies, a banda de diferents tallers i espectacles, el comú informa que hi haurà cavallets, un carrusel sostenible per als més petits i unaactivitat peral públic familiar: un planetari per descobrir el cel nocturn el dissabte, 4 de desembre. Pel que fa al "Mercat de l'Avet", s'inaugurarà just després de Nadal i Sant Esteve, i comptarà amb una varietat de parades gastronòmiques i d'artesania. A més, d'un cicle de cinema infantil al teatre de les Fontetes, tallers i la visita del patge reial.

tracking