El nou espai gastronòmic del Parc Central obrirà el 3 de desembre

Membres del Govern i del comú i destacats representants del món de l’art francès participaran en la inauguració

El bar restaurant del Parc Central, encara en obres.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou espai gastronòmic del Parc Central ja té data d’inauguració: el proper divendres 3 de desembre. Segons van confirmar aquesta setmana al Diari fonts properes a l’impulsor del projecte, l’artista francès resident al Principat Philippe Shangti, les obres de remodelació de l’antic bar restaurant acabaran en els pròxims dies.

Aquestes mateixes fonts també van explicar que l’espai gastronòmic i d’art que Shangti es va comprometre a construir el gener d’aquest any en assumir la concessió del servei de bar restaurant al pulmó verd de la capital s’inaugurarà amb una “gran festa”, a què s'ha convidat membres del Govern i del comú d’Andorra la Vella, així com “destacats artistes i col·leccionistes d’art” de França, entre d’altres.

“En la inauguració oferirem una mostra del que els visitants podran trobar a La Petite Forêt, des de la nostra cuina de sabors mediterranis fins a l’ambientació musical, passant per les obres d’art que hi exposarem”, van detallar.

Tot i que encara no en van voler revelar el nom, fonts del projecte van assegurar que el cap de cuina del restaurant és un xef “de renom” i amb experiència en diversos establiments amb estrella Michelin. També van explicar que el restaurant tindrà una carta “molt àmplia” de vins espanyols i francesos “de la millor qualitat”.

L’equip de Shangti espera que el nou espai gastronòmic del Parc Central es consolidi com un dels espais d’oci de referència del Principat ja durant aquesta temporada d’hivern. “Estem convençuts que aquestes festes de Nadal vindrà molta gent a Andorra”, van afirmar.

El comú d’Andorra la Vella va treure a concurs el novembre de l’any passat la concessió de l’antic bar restaurant del Parc Central, propietat de la corporació. El servei va adjudicar-se al gener a Shangti, que va comprometre’s a adequar l’espai.

L’artista compta amb més d’una dècada d’experiència en el camp de la restauració. Concretament, a Saint-Tropez, on hi ha diversos locals ambientats amb obres seves.

El nou espai gastronòmic disposarà d’una vintena de places reservades per als seus clients a l’aparcament comunal del Parc Central.

tracking