Mostra

Cultura urbana i oci juvenil a l'Alpha Space d'Escaldes

La proposta celebra aquest cap de setmana la segona edició amb activitats del tot diverses

L'Alpha Space se celebra durant tot el cap de setmanaAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la segona edició d'Alpha Space, un esdeveniment on la cultura urbana, l'oci i la cultura juvenil són el fil conductor de les diferents propostes que s'hi emmarquen.

D'aquesta manera, els ciutadans poden gaudir d'espectacles, com performance del món del circ, l'actuació de diversos discjòqueis, rapers i, fins i tot participar o visualitzar trucs i filigranes de professionals i amateurs de l'skate, entre altres al Prat del Roure. A banda d'aquests atractius, a l'Space Alpha els visitants poden trobar diverses parades "alternatives", com un espai destinat a les teràpies naturals i un taller de henna i 'bodypaint'.

Des de l'organització esperen que a l'esdeveniment hi acudeixin aproximadament el mateix nombre de persones que en la passada edició, en la qual van assistir 400 visitants, però afirmen que "el fet d'estar en un espai interior només ens permet un aforament de 350 persones". Tanmateix, apunten que sent "dissabte" i amb l'auge que genera l'Andorra Shopping Festival al voltant de l'avinguda Carlemany, "esperem que torni a ser tot un èxit".

tracking