TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Cultura

Espectacle per celebrar els deu anys de l'Esbart Valls del Nord

L'obra explica la llegenda del buner d'Ordino i ha estat pensada per a l'ocasió

El buner d'OrdinoEsbart Valls del Nord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Esbart Valls del Nord farà deu anys el 27 de novembre. Per celebrar la data, ha organitzat un festival concebut com un gran espectacle. L'acte principal serà l'estrena de l'espectacleEl buner d'Ordinoque ballaran els dansaires del Cos de Dansa i els Veterans. La representació es basa en la llegenda del mateix nom i consta de quatre parts i vuit balls propis creats pel coreògraf de l'Esbart de Rubí, Jordi Rubio; el coreògraf Lluís Calduch de l'Esbart Ciutat Comptal; Pilar i Capdevila i Sandra Tudó, directores de l'Esbart Valls del Nord; i Clàudia Borràs, balladora i ajudant de direcció artística de l'Esbart Valls del Nord.

L'obra es podrà veure a la segona part del festival, ja que els dos grups que han de ballar la representació, abans executaran cinc danses que formen part de la història de l'esbart.

Les entrades pel festival ja es poden adquirir. La recaptació anirà destinada a diferents causes de l'Associació de Dones d'Andorra.

tracking