PARRÒQUIES

Escaldes instal·larà panells electrònics per informar de les places d'aparcament

S'ubicaran en cinc punts de la parròquia amb l'objectiu de reduir el temps per trobar aparcament i ajudaran a rebaixar les emissions de CO2

Imatge del futur panell electrònic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Escaldes-Engordany ha decidit millorar la senyalització dels aparcaments comunals. Aix´í ho ha anunciat l'ens comunal en un comunicat on informa que ho farà instal·lant en cinc punts de la parròquia panells electrònics amb informació del nombre de places lliures.La senyalització vertical indicarà en temps real quantes places hi ha disponibles en cada aparcament i la direcció en què aquests es troben.Mitjançant una pantalla de tres dígits, que mostra la informació enviada pel centre de control, el sistema que s’instal·larà proporcionarà informació de forma ininterrompuda les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Aquesta informació s’enviarà a través de sistemes de cablejat amb aparcaments o sistemes sense cablejat per mitjà de mòdem i targeta SIM.

El comú informa que els planellss’ubicaran a la cruïlla del carrer de la Unió amb l’avinguda del Fener, la cruïlla del Fener amb el carrer Ciutat de Sabadell, la rotonda de la Dama de Gel (en direcció a l’avinguda Nacions Unides), la rotonda del Pont de la Tosca (en direcció a l’avinguda Carlemany), i la cruïlla de l’avinguda Fiter i Rossell amb el carrer del Falgueró. Aquests es començaran a instal·lar a finals del primer trimestre del 2022, un cop s’hagin actualitzat tots els aparcaments. Així, defensen que aquesta mesura, permetràreduir el temps de recerca d’una plaça i, per tant, facilitarà l’operativa als conductors.

Al mateix temps disminuirà les emissions de CO2.

tracking