Afectacions al carrer del Mirador durant tota la setmana per obres

L’estacionament al vial estarà prohibit de dilluns a divendres en horari diürn, i dimecres i dijous també en horari nocturn

Tram del carrer del Mirador on es faran les obres.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú va avisar ahir que de dilluns a divendres de la setmana que ve hi haurà afectacions a la circulació de vehicles al carrer del Mirador per la finalització de les obres de millora i pavimentació d’aquesta zona. La corporació ja hi ha refet les voravies i del 8 al 12 de novembre completarà els treballs de pavimentació de la calçada i de repintat i arranjament del mobiliari urbà, des de la cruïlla amb l’avinguda François Mitterrand fins a la cruïlla amb el carrer Riu Blanc. Les obres estan incloses en el pla de reforma i millora de voravies del 2021, dotat amb un pressupost de 400.000 euros en total.

Per portar a terme els treballs, el comú no permetrà estacionar en el tram afectat per les obres des de les nou del matí de dilluns 8 de novembre fins a les sis de la tarda de divendres 12 de novembre. “L’accés amb vehicle als aparcaments i habitatges i la circulació en general al carrer estarà limitada i s’hauran de seguir les indicacions dels agents de circulació que s’ubicaran a l’inici i al final del carrer per indicar als veïns les zones de pas”, detalla el comunicat de premsa que el comú va difondre ahir.

La corporació també va avisar que dilluns 8 de novembre de dos quarts de deu a dos quarts d’onze del matí i només durant aquesta hora la circulació estarà totalment prohibida al tram d’entrada del carrer. La resta de dies es permetrà el pas dels vehicles, però al llarg del dia hi haurà “talls puntuals” si les obres ho requereixen.

La majoria dels treballs seran en horari diürn –el comú preveu que comencin a dos quarts de deu del matí–, exceptuant dimecres 10 de novembre i dijous 11, en què també es treballarà en horari nocturn, de deu de la nit a sis del matí, per fer les obres de pavimentació. La corporació demana als veïns que durant aquesta franja horària se circuli el mínim possible i que no estacionin al carrer per facilitar els treballs i, alhora, evitar possibles problemes de circulació, ja que en aquest punt s’hi ubicarà la maquinària. Si no hi ha cap imprevist, a partir del 12 de novembre a la tarda es podrà circular i estacionar sense restriccions.

Els veïns que tinguin qualsevol dubte es poden dirigir al comú a través de qualsevol dels seus canals de comunicació, incloent-hi el WhatsApp comunal +376 653 200 en horari de nou a cinc de la tarda o als agents de circulació trucant al 162. En la nota de premsa difosa ahir, la corporació agraeix “per endavant la col·laboració ciutadana” i prega “que es disculpin les possibles molèsties ocasionades durant els treballs de millora del carrer”.

tracking