L'equip francès Toulouse Nat'Syncro repeteix estada al Pas de la Casa

L'equip amateur de natació sincronitzada provinent de Tolosa, és el tercer cop que s'allotja a la parròquia encampadana

L'equip aprofita les vacances escolars a FrançaComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'equip francès Toulouse Nat'Syncro ha escollit un any més el Pas de la Casa com a seu de l'estada esportiva de preparació pel campionat regional de França, competició qualificativa pel Campionat de França, amb l'equip de deu noies categoria junior, segons informa el comú en un comunicat. Aquest és el tercer cop que l'equip s'allotja a la parròquia encampadana, aprofitant les vacances escolars a França.

La Federació Andorrana de Natació també ha escollit les instal·lacions encampadanes, segons informa el comú, tant la piscina del Complex Esportiu com la piscina del Centre Esportiu del Pas de la Casa per dur a terme el campus de concentració de Tots Sants.

Així mateix, la Federació Andorrana de Bàsquet ha organitzat una nova edició del campus femení "Her world Her Rules" amb la col·laboració de FIBA Europe, que des de dimarts i fins demà divendres concentra a una vintena de joves andorranes de categories pre-mini, mini i infantil a Encamp.L'objectiu d'aquest campus, relata l'ens comunal, és promoure la pràctica del bàsquet entre nenes i dones de tota Europa amb la col·laboració de FIBA Europe per tal d'aconseguir captar noves esportistes en especial en edats de primària i secundària.

tracking