x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

El comú estudia reduir el sou als consellers si no assisteixen a les comissions i els plens

Consell de comú d'ahir.

Consell de comú d'ahir.

Consell de comú d'ahir.

Actualitzada 29/10/2021 a les 06:51
El comú d’Ordino estudia com fer efectiva la vinculació del sou que perceben els consellers a l’assistència als plens i a les comissions. Així ho va apuntar ahir la cònsol menor, Eva Choy, qui va assegurar que el comú espera la mesura al ple del mes vinent.
La consellera de Movem Ordino Sandra Tudó també es va referir a aquesta situació i va demanar a la majoria que porti a terme les mesures que va anunciar de manera oral el cònsol major, Josep Àngel Mortés, en un plenari anterior. “No s’hi valen només les paraules; s’han de posar en pràctica les paraules del cònsol i si no es va a les comissions que es tingui en compte”, va assegurar Tudó. Precisament, el cònsol major va excusar ahir la seva assistència al ple celebrat per la participació amb la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, al 41è congrés de poders locals i regionals del Consell d'Europa.

El consell de comú també va aprovar ahir per majoria la cessió d’un terreny comunal a Govern per a la creació d’una nova central hidroelèctrica. Inclosa al pla sectorial d’infraestructures energètiques d’Andorra i anomenada CHE Tristaina, Rialb i el Serrat, s’ubica en aquests terrenys del nord de la parròquia. Es tracta d’una infraestructura gestionada per concessió administrativa que estarà regulada per FEDA.
Etiquetes
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts