Consell de comú

El projecte Caldes començarà a materialitzar-se l'any que ve

La placeta del Madriu s'embellià amb una obra en què l'aigua termal serà la protagonista

El consell del comú d'Escaldes-EngordanyComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Escaldes-Engordany ha aprovat en sessió ordinària de consell de comú l’adjudicació de la redacció del projecte i direcció de l’obra ‘L’aigua i la forma’ a l’equip de Javier Balmaseda, guanyador del concurs participatiu d’idees convocat el setembre del 2020 en el marc del projecte Caldes. L'obra tindrà com a protagonista l'aigua termal i requerirà del suport tècnic d'un equip d'arquitectes i enginyers.

L’adjudicació fa referència a la zona compresa entre la placeta del Madriu fins a la plaça Santa Anna, passant pel passeig del riu. Al pressupost del 2021 hi ha prevista una partida d’1,5 milions d’euros per al desenvolupament dels treballs d'aquesta fase, tot i que aquesta xifra no s'inclou en la documentació oficial del projecte.

La minoria ha votat en contra de l'adjudicació. En la seva intervenció, la consellera Núria Barquín ha afirmat que no té res en contra del projecte, però ha criticat que els honoraris per a l'equip de Balsameda siguin del 9,6% sobre el total de l'obra executada i que, alhora, l'edicte no inclogui el cost estimatiu del projecte. "Hem de saber la quantitat que haurem de pagar abans d'aprovar l'adjudicació. Si no, no sabem de què parlem", ha alertat Barquín.

tracking