x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

El comú destina 1,8 milions d'euros al Complex esportiu

L’espai, d’uns 1.300 metres quadrats de superfície, disposarà d’un nou gimnàs, dues sales polivalents, nous vestidors i una terrassa
Presentació de les noves instal·lacions.

Presentació de les noves instal·lacions.

Presentació de les noves instal·lacions.

COMÚ D'ENCAMP
Actualitzada 28/10/2021 a les 12:06
Encamp tindrà noves instal·lacions esportives en una sola planta de 1.300 metres quadrats amb l’ampliació que farà el comú al Complex esportiu i sociocultural. La cònsol major, Laura Mas, va presentar ahir al matí el projecte, que costarà 1,8 milions d’euros i s’executarà en 14 mesos. Les instal·lacions s’ubicaran a l’espai on actualment hi ha el petit camp de futbol de set.

El nou espai inclourà el gimnàs, dues sales polivalents i espai de recepció i vestidors, a més d’una terrassa per a la pràctica de l’esport i fer activitats dirigides. La climatització de les noves instal·lacions serà per aerotèrmia, hi haurà il·luminació natural i vistes a l’exterior amb una vidriera panoràmica cap al passeig de l’Alguer i lluerna superior. El comú destaca que es tracta d’un espai diàfan que estarà delimitat horitzontalment i amb sostre elevat, amb vuit metres d’alçada en el punt més alt, i també es faran sortides d’emergència i es millorarà l’aïllament tèrmic de la sala de festes.

Laura Mas va destacar que els usuaris del complex havien demanat moltes vegades canvis a la zona del gimnàs i amb l’ampliació el comú impulsa “un conjunt de millores perquè els ciutadans tinguin un bon servei”. Mas va afegir que les instal·lacions “continuaran sent un reclam com a destinació de turisme esportiu”.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernández, va assenyalar que amb l’ampliació “els abonats podran gaudir de tots els serveis en una sola planta” i fer ús d’una instal·lació “espaiosa, amb molta llum natural i construïda amb criteris de sostenibilitat econòmica i mediambiental”. Fernández també va destacar que la creació del nou edifici “ens proporcionarà més cambres on poder fer activitats i classes, ja que ara mateix ens en manquen”.

El plec de bases per fer l’obra va publicar-se ahir al matí al BOPA amb un termini fins al 25 de novembre per presentar les propostes.
Etiquetes
  • #1 Jordi
    (29/10/21 01:33)

    Perquè esborreu sempre els comentaris crítics amb la gestió de l'equip de govern del Comú d'Encamp? Val més cobrar el banner que permetre la llibertat d'expressió? Aquest és el darrer any que pago la subscripció, i entre casa i l'empresa en són tres. Siau!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts