Encamp destina 1,8 milions a ampliar el Complex Esportiu

El nou espai tindrà un nou gimnàs, dues sales polivalents, nous vestidors i terrassa

Laura Mas en la presentació del nou espai esportiu d'EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encamp tindrà noves instal·lacions esportives en una sola planta de 1.300 metres quadrats amb l'ampliació que farà el comú al Complex Esportiu i Sociocultural. La cònsol major, Laura Mas, ha presentat aquest matí el projecte que costarà 1,8 milions d'euros i s'executarà en 14 mesos.

El nou espai inclourà el gimnàs, dues sales polivalents i espai de recepció i vestidors, a més d'una terrassa per a la pràctica de l'esport i fer activitats dirigides. La climatizació de les noves instal·lacions serà per aerotèrmia, hi haurà il·luminació natural i vistes a l'exterior amb una vidriera panoràmica cap al passeig de l'Alguer i lluerna superior. El comú destaca que es tracta d'un espai diàfan que estarà delimitat horitzontalment i amb sostre elevat, amb vuit metres d'alçada en el punt més alt, i amb les millores també es faran sortides d'emergència i es millorarà l'aïllament tèrmic de la Sala de Festes.

Laura Mas ha destacat que els usuaris del complex havien demanat moltes vegades canvis en la zona del gimnàs i amb l'ampliació "estem impulsant un conjunt de millores perquè els ciutadans tinguin un bon servei i, per tant, donar resposta a una petició generalitzada dels usuaris". I ha afegit que al mateix temps les instal·lacions "segueixen sent un reclam com a destinació de turisme esportiu".

El conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernández, ha assenyalat que amb l'ampliació "els abonats podran gaudir de tots els serveis en una sola planta" i fer ús d'una instal·lació "espaiosa, amb molta llum natural i construïda amb criteris de sostenibilitat econòmica i mediambiental".

El plec de bases per fer l'obra s'ha publicat aquest matí al BOPA amb termini fins al 25 de novembre per presentar les propostes.

tracking