EQUIPAMENTS

Encamp posa en servei 84 noves places d'aparcament del carrer de la Vena

Aquesta inversió ha suposat també la construcció d'una nova zona enjardinada, la voravia dreta del carrer, un nou pipicà i una nova zona de lleure i esports

El nou aparcament Casa Tresà es va inaugurar ahirComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ja ha posat en funcionament aquest dilluns, 84 noves places d'aparcament, dues de les quals per a persones amb diversitat funcional i dues que s'habilitaran per a vehicles de càrrega elèctrica al carrer de la Vena a Encamp, tal com va avançar l'ens comunal a principis d'aquest octubre. El nou aparcament de Casa Tresà ha estat una inversió realitzada per part del comú, segons afirmen, per resoldre les problemàtiques d'aparcament de la zona i per dinamitzar la zona sud de l'avinguda de Joan Martí amb un nou accés per a vianants. A més, la construcció del nou aparcament ha suposat també, l'arranjament d'una nova zona enjardinada i la construcció de la voravia dreta del carrer de la Vena des de l'avinguda, per facilitar als vianants l'accés a la zona.

Arran d'aquesta obra pública també s'ha reformat i modificat la rasant de l'entrada urbana del camí delRiu Blanc cap a Engolasters per fer-lo més accessible. En aquest sentit, segons relata la corporació encampadana, s'han plantat una vintena de nous arbres de grans dimensions per embellir la zona i s'ha construït un nou pipicà a tocar de l'aparcament.

Així mateix, en el marc del projecte, s'ha construït també una nova zona de lleure i per a la practica de l'activitat física a la part superior de l'aparcament, separada dels accessos dels vehicles, tant per a adults com per a infants. La nova zona lúdica disposa d'una tirolina i llits elàstics, que s'han adaptat i preparat per ser recol·locats en aquesta zona i provinents de l'antic parc del Prat Gran.La inversió realitzada ha estat de 698.480 € en l'obra i de 38.685 € en tecnologia per al funcionament del nou aparcament, informa el comú.

tracking