Renovada la primera part del carrer Sant Jordi del Pas

El comú ha finalitzat les obres de les voravies i serveis des del carrer de les Pistes fins al carrer Maià

Laura Mas aquest matí a l'espai renovat al carrer Sant JordiComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera fase de les obres de remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa han acabat en el termini previst abans que les nevades impedeixen treballar a la via pública. El comú d'Encamp ha informat avui que s'ha finalitzat la renovació de tota la voravia i serveis en el tram des del carrer de les Pistes fins al carrer Maià i que s'ha pogut fer més espai del que s'havia planificat inicialment "pel bon desenvolupament de les obres". La renovació es reprendrà a la primavera a la vorera contrària de la que s'ha modificat fins ara., que ha tingut un cost d'uns 450.000 euros del global d'1,6 milions pressupostats per a l'obra total que durarà un any més.

La cònsol major, Laura Mas, ha visitat aquest matí el tram remodelat i ha destacat que "hem aconseguit desenvolupar l'obra amb la mínima afectació als comerciants i veïns i amb un contacte permanent" i ha incidir que el carrer Sant Jordi "és una de les vies d'entrada i, per tant, seguim amb la transformació urbana i l'embelliment del Pas".

La millora del carrer Sant Jordi es completarà amb la renovació del ferm, els serveis, l'ampliació de la voravia, el canvi d'il·luminació i de mobiliari i la construcció de punts de recollida d'escombraries tancats i coberts. El comú preveu a més reconstruir la caseta de turisme en una nova placeta que vol que es converteixi en "un espai de dinamització a la part alta" del carrer a tocar de l'aparcament dels autobusos.

tracking