x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
la comercialització està pendent de la data

El preu del forfet d''skimo' s'apuja aquesta temporada a 125 euros

Les estacions reediten el controvertit producte que dona dret a practicar esquí de muntanya usant les seves instal·lacions
Esquiadors de muntanya la temporada passada.

Esquiadors de muntanya la temporada passada.

Esquiadors de muntanya la temporada passada.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/10/2021 a les 11:25
La Fira d’Andorra la Vella tornarà a ser el cap de setmana vinent, després de parèntesi que va suposar la pandèmia l’any passat, una oportunitat per als aficionats a l’esquí d’adquirir forfets de temporada i aprofitar promocions. El que ahir Ski Andorra encara no va poder assegurar és que entre l’oferta hi hagi el forfet natura, el passi de temporada per practicar skimo a les estacions d’esquí que es va estrenar la temporada passada i que es reedita enguany amb un preu superior. Si l’any passat es va vendre a 100 euros, enguany són 125 i amb un 10% de descompte per als federats a la FAM. La directora d’Ski Andorra, Montse Guerrero, va assenyalar ahir que s’estaven acabant de resoldre “qüestions tècniques” i que si no arribaven per a la venda a la Fira de la capital segur que seria al novembre. En tot cas, ja s’està publicitant la informació sobre el passi i els circuits i remuntadors a l’abast a Grandvalira, Arcalís, Vallnord-Pal Arinsal i Naturland.

El llançament del passi la temporada passada va generar controvèrsia, amb l’oposició de qui considera que no es podia cobrar per practicar esport a la munta­nya. Guerrero va assenyalar, per contra, que “crec que es va rebre bé” i va tornar a argumentar la decisió pel fet que qui practica l’esquí de muntanya en el recinte d’un camp de neu està utilitzant unes instal·lacions que tenen un cost i requereixen un manteniment i que, a més, els dominis han fet un esforç per habilitar itineraris concrets. En definitiva, que cobrar està justificat. La temporada passada la proposta inicial del sector va ser un preu de 150 euros que va acabar rebaixant-se a 100 després d’una petició del Govern per la polèmica generada.

Les opcions
L’adquisició del passi donarà accés a un total de 27 circuits i 13 remuntadors entre els dominis de Grandvalira, Arcalís, Vallnord-Pal Arinsal i Naturland. Ski Andorra recorda que, a més, ser titular del forfet implica la seguretat de poder ser atès pels serveis de socors i els centres mèdics de pistes en cas d’accident i que els beneficis s’amplien a l’estiu, amb l’opció d’usar els remuntadors que indiqui cada estació. Qui sigui titular d’un forfet de temporada d’esquí alpí no haurà d’adquirir el natura si és que practica esquí de muntanya en el domini del qual té el passi.


Els serveis de control de les estacions podran multar qui enxampin al recinte practicant esquí de muntanya sense dur el forfet, recorda Ski Andorra. La temporada passada no només va ser polèmic el forfet, també el reglament aprovat inicialment per l’executiu que finalment va retirar apartats rellevants com el règim sancionador o diferents normes que havien de seguir els practicants d’aquesta modalitat, després que el PS alertés d’una possible invasió de competències. Les normes les fixen les estacions que estableixen, per exemple, que només es pot practicar en pistes i circuits habilitats.

 
VALLNORD-PAL ARINSAL PROMOCIONA L'SKI&BUJE AMB PREUS D'ENTRE 200 I 483 EUROS
Vallnord-Pal Arinsal va anunciar ahir que torna a la Fira de la capital amb descomptes i promocions per adquirir el seu forfet anual Ski & Bike. Fins diumenge, la tarifa per als adults residents serà de 200 euros i de 80 per als infants. Els residents a les regions veïnes, l’Alt Urgell del cantó sud i l’Arieja al nord podran adquirir-lo per 340 euros, mentre que els turistes que ja són clients fidels del domini es beneficiaran d’una tarifa un xic més econòmica (417 euros) de la que hauran d’abonar els clients nous (483 euros). L’estació massanenca va recordar que el forfet anual és vàlid a partir del 3 de desembre del 2021 fins a l’octubre del 2022, ja que el producte permet gaudir de les activitats d’estiu del domini i del bike park.

Tanmateix, l’estació va anunciar que els compradors de la Fira d’Andorra la Vella també podran beneficiar-se del descompte d’un 20% en la venda de forfets de dies no consecutius. Aquesta és una promoció que s’aplica als de 2 a 8 dies. Durant l’esdeveniment, Vallnord-Pal Arinsal també comercialitzarà a més baix preu d’altres productes com les classes a Snowplus.
Etiquetes
Veure’n més
31
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts