x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Canillo

Cabot reclama informació sobre l'acord d'EMAP i Ensisa

La consellera vol saber quin impacte tindrà l’acord a la parròquia
Sector del Tarter de Grandvalira.

Sector del Tarter de Grandvalira.

Sector del Tarter de Grandvalira.

GRANDVALIRA
Actualitzada 19/10/2021 a les 12:14
La consellera de la minoria Dolors Cabot demana a l’equip de govern comunal “més detalls” sobre el preacord entre EMAP i Ensisa, les empreses que fins ara han explotat les estacions d’esquí de Pal Arinsal i Soldeu-el Tarter, per integrar-se en una nova societat. Cabot va assegurar ahir en declaracions al Diari que la força política que representa, Objectiu Comú, no va ser informada del projecte fins una hora abans de la roda de premsa de presentació del preacord, que va tenir lloc el 27 de setembre en un acte a Caldea.

La consellera de l’oposició ha demanat recentment una reunió amb els cònsols per tractar aquesta qüestió, però encara no ha obtingut cap resposta. “Espero que ens donin hora d’aquí a poc. El futur acord entre EMAP i Ensisa marcarà el futur de la parròquia. Volem saber quan se signarà, per què es preveu que el comú de la Massana ampliï la seva participació fins al 30% en la nova societat, com es farà la integració amb Grandvalira i quina serà la política d’inversions a partir d’ara”, es pregunta.

En qualsevol cas, Cabot recalca que ara com ara no pot mostrar-se ni a favor ni en contra de la integració de les dues estacions, ja que no disposa de la informació necessària per posicionar-se. “Si l’acord és beneficiós per a Canillo hi donaré suport”, afirma la consellera. Cabot lamenta, finalment, que les negociacions s’hagin portat amb tant de “secretisme”.
  • #1 Manolete
    (19/10/21 08:10)

    El Comú de Canillo es el mes opac de tot Andorra, no et donaran el que demanes. 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts