x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El Vide Dressing tanca amb més de 2.000 visitants

La pròxima edició serà al novembre i se centrarà en roba i material esportius de segona mà
S'ha consolidat com a esdeveniment per fomentar les compres sostenibles

S'ha consolidat com a esdeveniment per fomentar les compres sostenibles

S'ha consolidat com a esdeveniment per fomentar les compres sostenibles

Eduard Comellas/Comú de La Massana
Actualitzada 17/10/2021 a les 16:23
La vuitena edició del Vide Dressing s’ha tancat aquest migdia amb un bon balanç per part de l’equip organitzatiu, segons informa el comú en un comunicat. L'equip considera que s’ha aconseguit l’objectiu principal: contribuir a la cultura de les compres de segona mà. En aquest sentit, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà ha dit que "el Vide Dressing és un bon exemple d’economia circular, ja que pretén compartir i reutilitzar productes ja existents. A més, bona part dels productes que no s’han venut les paradistes les regalen a Carisma, que gestiona botigues de segona mà, per tant, són peces usades que continuaran en el circuit de distribució i consum”.

El mercat ha aconseguit l'objectiu del comú pel que fa a la dinamització de la parròquia. Ja que s'ha comptabilitzat una afluència de visitants, d'unes dues mil sis-centes entrades per l’edifici de les Fontetes, tot i que no s’han comptat les persones que entraven a través de l’ascensor que condueix des del pàrquing a les diferents plantes de les Fontetes. Aquesta ha estat la primera edició que se celebra als edificis de les Fontetes i del Telecabina i també a la passarel·la i a les places de les Fontetes i del Quart, un canvi d’emplaçament per poder donar cabuda a totes les demandes i garantir el protocol de seguretat pel coronavirus, segons informa el comú.

Segons informa l'ens comunal, en aquestes vuit edicions, el mercat no ha parat de créixer pel que fa al nombre de paradistes i enguany ha superat la seixantena d'estands. El departament de Turisme i Comerç ja treballa, conjuntament amb el departament d’Esports,  en el Vide Esports, que tindrà lloc al novembre, per fomentar les compres de roba i material de segona mà just abans de la temporada d’hivern.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts