x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

Alta afluència de visitants al Mercat de tardor a les Fontetes

La pròxima edició de la fira tornarà a final del mes de desembre
Una de les parades de les Fontetes.

Una de les parades de les Fontetes.

Una de les parades de les Fontetes.

COMÚ DE LA MASSANA
Actualitzada 13/10/2021 a les 12:05
El comú de la Massana va afirmar ahir en un comunicat que apostar per la plaça de les Fontetes com a escenari de fires i mercats ha donat bons resultats. “Amb aquestes accions, no només registrem una alta afluència a les Fontetes, sinó que contribueixen a la dinamització de la parròquia, ja que molts visitants ja es queden a passar al dia, cosa que repercuteix positivament als comerços, bars i restaurants de la Massana”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, en el comunicat.

El Mercat de tardor que l’ens comunal ha fet coincidir amb el pont del Pilar espanyol ha estat obert durant cinc dies, des de divendres passat fins ahir. Segons el comú, la màxima afluència de visitants s’ha registrat “durant dissabte i diumenge, amb una freqüentació molt elevada, tot i que els cinc dies hi ha hagut força visitants”. Concretament, els punts àlgids del mercat han estat els migdies del cap de setmana i també divendres i dissabte al vespre.

L’ens comunal va informar que l’equip organitzatiu del mercat remarca la satisfacció dels paradistes, tant d’aquells que oferien productes gastronòmics com dels artesans, així com de l’acceptació per part del públic dels concerts, tallers i activitats de dinamització complementàries que s’hi han portat a terme al llarg del cap de setmana.

Després del Mercat d’estiu, amb ambientació medieval, i del de tardor, amb decoració d’època romana, la pròxima edició arribarà a final de desembre, en aquest cas amb ambientació nadalenca.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts