Els padrins mouen el cos en el Dia Internacional de la gent gran

Les parròquiens han celebrat la jornada amb diferents activitats, moltes d'elles físiques

Activitat a Escaldes-Engordany.Comú Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El campionat de botifarra que s'ha celebrat aquest matí al Cafè del Poble ha donat el tret de sortida al Dia internacional de la gent gran a Encamp. L'altra activitat que el comú de la parròquia ha organitzat per celebrar la jornada ha estat una masterclasse de 'Fit Dansa', que s'ha celebrat a la plaça dels Arínsols, i que s'emmarca dins la campanya "Mou-te per la teva salut". En total, una vintena de padrins de la parròquia han participat en les activitats organitzades pel comú.

Demà se celebrarà una mrxa popular, també en el marc de la iniciativa "Mou-te per la teva salut", que ja compta amb 300 inscrits. Es tracta d'una caminada de 2,5 quilòmetres, sense pràcticament desnivell, que està pensada per a totes les edats i que es preveu que duri entre 30 i 40 minuts.

Caminada a Escaldes-Engordany

La Llar de jubilats del Comú d’Escaldes-Engordany ha celebrat el Dia internacional de la gent gran amb una caminada, una inciiativa que vol promoure k0activitat física per afavorir la qualitat de vida.

La jornada ha aplegat més de trenta participants que han pogut elegir entre dos circuits segons la seva condició física.

tracking