x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Vuit milions en 30 anys pel terreny del multifuncional

El comú aprova avui el contracte d’arrendament entre la propietat de la parcel·la i la corporació, un acord que no convenç la minoria
El terreny on s'ubicarà el multifuncional.

El terreny on s'ubicarà el multifuncional.

El terreny on s'ubicarà el multifuncional.

Fernando Galindo
Actualitzada 30/09/2021 a les 12:03
El comú d’Andorar la Vella aprovarà, en la sessió de consell de comú d’avui a la tarda, la pròrroga del contracte d’arrendament entre la corporació i la propietària privada de la parcel·la anomenada Prada Casadet, per un import d’uns 22.000 euros mensuals i un termini de 30 anys, segons van explicar al Diari fonts coneixedores dels detalls del contracte. És a dir, que el comú pagarà pel lloguer d’aquest terreny, situat entre els carrers Prat de la Creu, Prada Casadet i Doctor Vilanova i que avui acull un aparcament, 7.920.000 euros durant les properes tres dècades.

Prada Casadet és la ubicació triada pel Govern per al recinte multifuncional, un dels projectes, juntament amb de l’heliport nacional, que l’executiu va decidir de mantenir l’any passat, al pic de la pandèmia, perquè aleshores va considerar que contribuirien a impulsar l’economia del país. El pressupost previst per al projecte puja a 10,5 milions d’euros.

El conseller de la minoria Sergi González, que també ha tingut accés al contracte, assegura que té molts dubtes sobre la conveniència de comprometre 264.000 euros del comú cada any per al projecte de l’executiu, sobretot quan no se’n coneixen els detalls. “La ciutadania hauria de saber què es farà a l’edifici multifuncional i quina funció tindrà. Els consellers també ho hauríem de saber. I el Govern encara no n’ha dit res. Necessitem més informació per valorar si és una bona decisió renovar el lloguer”, alerta González.

El conseller del grup socialdemòcrata tem que amb el multifuncional passi el mateix que amb l’estadi d’Aixovall. És a dir, que quan expiri el contracte la propietat decideixi no renovar-lo i l’equipament es perdi.
González es pregunta per què el comú no ha proposat un emplaçament alternatiu al Govern per ubicar-hi el multifuncional. “El comú té terrenys a Santa Coloma, els quals no suposarien una despesa afegida. Per què l’equip de govern no ha plantejat aquesta opció?”, es pregunta el conseller.
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts