PARRÒQUIES

Concurs d'idees per reactivar Engolasters i el camí de les Pardines

El comú d'Encamp ha convocat també un concurs per organitzar el projecte turístic i cultural d'aquest Nadal

Llac d'Engolasters.Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha obert un concurs d'idees per a la reactivació econòmica i turística de les zones del llac d'Engolasters i camí de les Pardines, tal com es publica avui al BOPA. La voluntat de la corporació, segons ha declarat, és dinamitzar l'economia de la parròquia durant tot l'any a partir d'un projcte sostenible i adreçat a un turisme de qualitat i respectuós amb el medi ambient.

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que "animem a les empreses a presentar-se alconcurs d'idees perquè pugui néixer un projecte innovador, atractiu i respectuós amb l'entorn per aquesta zona d'Encamp, més enllà de l'estiu".

A l'hora de seleccionar el projecte, es tindrà en comptela imatge i la innovació de l'espai lúdic i recreatiu, lamobilitat, accessibilitat, funcionalitat i connexió, la sostenibilitat ambiental i ecològica, la integració amb l'entorn i la viabilitat del projecte.

El concurs d'idees és anònim i per tant, caldrà presentar-lo amb un lema identificatiu,abans de les 11 h del dia 31 de gener de 2022.

Concurs de Nadal 2021

El comú també ha fet públic el concurs per a l'organització delprojecte de dinamització econòmica, cultural i turística de Nadal del 2021 a la parròquia encampadana. En aquest cas, les persones que hi vulguin participar físiques o jurídiques, poden retirar al despatx d'atenció al públic del servei de tràmits del comúprevi pagament de 23,60 euros.

Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat on hi haurà de figurar de forma clara i evident el títol del concurs i el nom del concursant, abans de les 10 hores del dia 28 d’octubre del 2021. Seguidament s’efectuarà l’obertura pública dels plecs. En l’acte d’obertura pública s’hauran de complir les normes establertes per les autoritats sanitàries, derivades de la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus SARS CoV-2.

tracking