Escaldes-Engordany

Primer dia de talls a Fiter i Rossell

Les obres duraran tres mesos durant els quals l'avinguda Esteve Albert serà de doble sentit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de la xarxa separativa d'aigües residuals i pluvials, la xarxa de calor de FEDA i l'ampliació de les voravies de la zona baixa de l'avinguda Fiter i Rossell ja han començat.Aquesta primera fase dels treballs durarà tres mesos i es durà a terme al tram entre els carrersJosep Viladomat i Manel Cerqueda. Les restriccions de circulació afecten també als veïns, a qui el comú ofereix aparcament gratuït.

Per tal d'agilitzar el trànsit, l'avinguda Esteve Albert ha passat a ser de doble sentit (el trànsit podrà circular en sentit baixada des de la rotonda “de Caldea” fins a la de la Dama de Gel), i Mobilitat recomana utilitzar el Túnel de Les Dos Valires per canviar de vall. Durant aquests mesos, el gir esquerre quedarà prohibit a l'avinguda Esteve Albert i caldrà girar a les rotondes de Caldea i Dama de Gel per poder accedir als carrers adjacents.

Els vehicles que hagin d'estacionar a vora dels col·legis situats a Fiter i Rossell, per deixar infants a l'escola, ho podran fer tot seguit de la bifurcació Escaldes-Andorra la Vella, a l'inici del carrer tancat.

Segona fase

En la segona fase, que anirà de gener a a març de 2022, hi haurà talls entre la cruïlla amb l'avinguda del Pessebre i el carrer dels Escalls. S’obrirà el trànsit a l'avinguda Fiter i Rossell i al carrer Manel Cerqueda en sentit baixada. També es mantindrà el doble sentit a l'avinguda Esteve Albert i s'afegirà un doble sentit al Pont de J. M. Alanis. Mentre durin aquests treballs, l'accés a l'hospital s'haurà de fer pel carrer dels Escalls,en un sol sentit i en direcció contrària al que és ara, de tal manera que el trànsit provinent d'Andorra la Vella només tindrà accés al pàrquing Falgueró.

Fiter i Rossell sense vehicles aparcats ni trànsit aquest migdia

Afectacions a l'avinguda Fiter i Rossell.

tracking