x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

La Pitavola serà una fira fixa al calendari després de l'èxit assolit

El comú celebra que s’ha aconseguit l’objectiu d’atreure públic fins a Arinsal
La  fira la Pitavola tindrà continuïtat

La fira la Pitavola tindrà continuïtat

La fira la Pitavola tindrà continuïtat

E. COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA
Una de les paradistes conversant amb assistents a la fira.

Una de les paradistes conversant amb assistents a la fira.

Una de les paradistes conversant amb assistents a la fira.

E. COMELLAS / comú de la massana
Actualitzada 20/09/2021 a les 12:16
La primera edició de la fira la Pitavola del Comapedrosa va tancar ahir portes “amb els diferents reptes superats”, segons van assenyalar des del comú de la Massana. La corporació va destacar especialment que ha estat una acció de dinamització que ha beneficiat tot el nucli d’Arinsal ja que “l’afluència a la fira mercat ha repercutit directament als bars i restaurants de la parròquia”. Ahir diumenge va ser el dia de major afluència, però els organitzadors van assenyalar que els tres dies d’esdeveniment (va arrencar divendres) “totes les activitats han tingut una alta acceptació i tant les sortides guiades com els tallers han ocupat totes les places”.

Davant dels bons resultats i “el bon retorn rebut per part dels paradistes, visitants i veïns d’Arinsal”, el comú ja ha pres la decisió que la fira la Pitavola es converteixi en una cita fixa del calendari, cada mes de setembre, al poble d’Arinsal.

Més enllà d’una activitat de dinamització, la Pitavola tenia com a objectiu commemorar el divuitè aniversari del Parc Natural del Comapedrosa i promocionar el Parc Pirinenc de les Tres Nacions, del qual l’espai massanenc en forma part, juntament amb el de Sorteny, el de l’Alt Pirineu i el regional des Pyrénées Ariégeoises. Durant el dissabte representants dels diferents territoris van fer xerrades sobre els diversos espais protegits. Va ser en el marc d’aquestes que el conseller massanenc Sergi Gueimonde va anunciar l'ampliació del Parc Natural del Comapedrosa, que comptarà amb un centenar d’hectàrees més i arribarà fins al Roc de la Cauba, amb “un gran valor paisatgístic i simbòlic”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts