x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Grandvalira

El Mon(t) Magic factura el 56% més que fa dos anys

El Mon(t) Magic Familiy Park de Canillo.

El Mon(t) Magic Familiy Park de Canillo.

El Mon(t) Magic Familiy Park de Canillo.

GRANDVALIRA
Actualitzada 16/09/2021 a les 07:23
Grandvalira ha assolit una xifra rècord de visitants aquest estiu. El Mon(t) Magic Family Park de Canillo ha estat el gran atractiu de l’estació i ha rebut més de 41.000 persones, una dada que iguala la del 2019 i que supera la del 2020 en 6.000 visitants més. De fet, el Mon(t) Magic Family Park ha registrat el 2021 el 56% de vendes més que el 2019, que havia estat el millor any fins ara.
Així mateix, les reserves als allotjaments singulars d’Epic Andorra i la demanda dels guies de muntanya a Grau Roig han augmentat, mentre que el restaurant del llac dels Pessons ha fregat el ple.

Segons Grandvalira, aquesta temporada d’estiu ha destacat el turisme de proximitat, amb visitants que provenien principalment de Catalunya, del sud de França i d’Andorra. El director general de Grandvalira-Nevasa, Juan Ramón Moreno, va assegurar que “la muntanya es pot consolidar com un destí d’estiu, ja que sembla que el client reserva part de les seves vacances per gaudir de la natura i d’activitats a l’aire lliure”, i va afegir que Grandvalira mira “cap a l’hivern amb optimisme, ja que la gent ha pogut estalviar i ha demostrat que té moltes ganes de viatjar”.
Les activitats d’estiu a Grandvalira continuaran fins al 12 d’octubre, amb el Mon(t) Magic Family Park, el restaurant del llac dels Pessons, les rutes guiades de senderisme a Grau Roig i els allotjaments singulars d’Epic, oberts els caps de setmana fins al tancament de la temporada estival, mentre que el camp de golf de Soldeu obrirà cada dia fins al 26 de setembre.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts