TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

PARRÒQUIES

Més de 2.800 nens participen al programa d'Escaldes-Estiu

El comú ha concedit 31 exoneracions a participants de l'activitat per facilitar-ne l'accés

Programa d'Escaldes-Estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conjunt d'activitats adreçades a nens i nenes d'entre 3 i 16 anys de l'Escaldes-Estiu ha comptat amb la participació d'un total de 2.862 infants, segons informa el comú en un comunicat.Els nou torns previstos han tingut una assistència mitjana de 318 participants, sent el de la setmana del 12 de juliol el més sol·licitat amb 354 inscrits. En aquesta edició, la 38ª, les activitats de l'Escaldes-Estiu han tingut lloc entre el 5 de juliol i el 3 de setembre.

L'ens comunal notifica que el curs ha anat a càrrec de gairebé dos-cents monitors que han gestionat una combinaciód'experiències al voltant de l'activitat física i ara també en l'àmbit cultural i artístic. Així els infants que hi participen treballen i gaudeixen de les disciplines esportives amb el seu cos, però també amb el ritme, el moviment i la gestualitat gràcies a la inclusió d'expressions artístiques com la dansa i el teatre. A més aquest estiu també han tingut a la seva disposició el campus d'escriptura cretiva, tenis, rítmica, futbol, tir amb arc, skate, teatre, bàsquet i fotografia.

Per facilitar l'accés de tots els infants a aquestes activitats, la corporació comunal escaldenca dins dels diferents programes d'ajuts a famílies i persones, ha concedit 31 exoneracions a participants de l'Escaldes-Estiu 2021, el que ha suposat 176 setmanes exonerades, per un total de 9.862 euros sufragats pel comú.

tracking