PARRÒQUIES

La pista d'atletisme de l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila ja és operativa

Els treballs s'han executat durant la primera setmana de setembre i han tingut un cost d’uns 30.000 euros

Les autoritats visitant l'Estadi Comunal Joan Samarra VilaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major, Conxita Marsol, acompanyada del cònsol menor, David Astrié; del conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, i del cap d’àrea d’equipaments esportius, Marc Magallon, ha visitat aquest matí l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila per comprovar l’estat de millora de la pista d’atletisme, segons informa l'ens comunal en un comunicat.Els treballs, que s’han executat durant la primera setmana de setembre i han tingut un cost d’uns 30.000 euros, posen a disposició dels usuaris des del passat dijous 9 de setembre, una renovada pista amb la millora dels trams malmesos del tartan i un canvi de la pintura que marca els sis carrils.

El comú indica que estracta d’una reforma necessària a l’única pista d’atletisme del país que s’ha retardat a causa de la pandèmia. En aquest sentit, la cònsol majorha afegit que els arranjaments permetran garantir una bona pràctica d’aquest esport durant la temporada que tot just comença, perquè la reforma integral de l’Estadi no es preveu que s’iniciï fins passat l’estiu del 2022.

Així mateix, el consell de comú del 3 d'agost va adjudicar la redacció del projecte de remodelació de l'estadi a l'arquitecte Pere Cervósguanyador del concurs d’idees que es va convocar l’octubre del 2019, segons informa l'ens amb aquest pas es podrà determinar com ha de ser el futur estadi i quina capacitat tindrà.

La idea guanyadora de Pere Cervós preveu que l’estadi sigui un

equipament integrat a l’entorn i que ofereixi una plaça pública sobre el riu, una graderia que sobrevoli la carretera general i un aparcament públic. Així, els ciutadans hi podran accedir a peu sense haver de travessar la carretera. El nou estadi tindrà una pista d’atletisme de sis carrils i un camp de futbol, a més del pavelló esportiu que utilitzen entre d’altres els practicants d’hoquei del país.

El comú afirma que l’adjudicació s’ha fet amb la intenció que el nou estadi sigui una realitat durant els Jocs dels Petits Estats de l’any 2025. La voluntat és poder iniciar els treballs a la tardor de l’any vinent.

tracking