x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

Protecció Civil reobre quasi tots els berenadors després de les pluges d'ahir

El comú d’Escaldes-Engordany i també el comú d’Encamp han decidit obrir els punt de foc i barbacoes dels berenadors a causa de la notable disminució del risc d’incendi
Barbacoa reoberta a Escaldes.

Barbacoa reoberta a Escaldes.

Barbacoa reoberta a Escaldes.

comú e-e
Actualitzada 03/09/2021 a les 21:15
El servei de Protecció Civil va informar ahir de la reapertura de quasi tots els berenadors del país, que havien romangut tancats per l’alt perill d’incendi. Les pluges d’aquesta setmana i les previsions meteorològiques dels propers dies han propiciat que s’alleugeixi el nivell de perill d’incendi, cosa que ha decidit als responsables de Protecció Civil tornar a posar els berenadors al servei del públic. No obstant, no tots els espais romanen oberts i alguns inclòs, estan tancats per diverses circumstàncies. Aquells que permaneixen vedats són el berenador de Beixalis i el de la Font del Besurt, a la Massana, i el de la Cascada de Moles, a Canillo, tots tres per obres de reforma o manteniment; també roman tancat el berenador de la Comella, a Andorra la Vella. Així mateix, la gran majoria de berenadors ubicats a la zona sud de la parròquia de Sant Julià de Lòria estan en situació d’obertura parcial. Això signigica que no tenen tots els elements a disposició dels excursionistes. La resta de berenadors del país es troba aquest cap de setmana en bones condicions d’ús.

El comú d’Escaldes-Engordany i també el comú d’Encamp han decidit obrir els punt de foc i barbacoes dels berenadors a causa de la notable disminució del risc d’incendi. Les corporacions ho van anunciar a través de les xarxes socials i Escaldes va recordar als usuaris que cal fer un ús responsable d’aquestes instal·lacions d’esbarjo.

 
  • #1 Euuu
    (03/09/21 07:54)

    Vamosh palaaa

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts