Ordino Arcalís allarga la temporada un mes per l'afluència de visitants

El mirador solar de Tristaina ha rebut 70.000 excursionistes aquest estiu

Els padrins de la casa pairal d'Ordino visiten el monumentl. g. / ana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ordino Arcalís ha decidit ampliar la temporada d’estiu fins al 12 d’octubre davant la gran afluència de visitants que ha rebut aquesta temporada, segons van anunciar ahir fonts de Grandvalira en un comunicat de premsa.

El principal reclam turístic ha estat el mirador solar de Tristaina, que des que es va inaugurar el 9 de juliol ha atret gairebé 70.000 visitants, 50.000 dels quals només a l’agost. El director general de Grandvalira, Juan Ramón Moreno, celebra que “l’acceptació del mirador ha estat un èxit i, arran de les bones expectatives de visitants per al setembre i octubre, hem decidit prorrogar la temporada d’estiu fins al pont del Pilar”.

En un inici, la previsió de l’estació era tancar la temporada d’estiu diumenge 12 de setembre, però s’ha optat per mantenir una sèrie de serveis actius un mes més. El telecabina de Tristaina deixarà de funcionar, però el telecadira de Creussans continuarà obert cada dia des de les nou del matí fins a un quart de cinc de la tarda. A més, la carretera de la Coma, que ha estat tancada al trànsit rodat de nou del matí a cinc de la tarda durant els mesos d’estiu per afavorir la pràctica del ciclisme, estarà oberta. Així, l’accés al mirador solar de Tristaina es continuarà facilitant a través d’aquest giny i els forfets es podran adquirir a la botiga situada a la Coma.

ELS PADRINS DE LA CASA PAIRAL D'ORDINO VISITEN EL MONUMENT

Més d’una vintena de padrins i padrines van visitar ahir al matí el nou mirador solar de Tristaina de la mà de la casa pairal d’Ordino. Es tracta de la primera sortida que fa la gent gran de la parròquia després de l’esclat de la pandèmia, i tot i que a primera hora el temps no acompanyava finalment els avis que van decidir enfilar-se al telecadira, aproximadament una desena, per gaudir del mirador van poder delectar-se dels raigs de sol que indicaven l’hora solar.

tracking