Naturland tanca definitivament el parc d'animals

Els últims exemplars en marxar han estat els linxs i els llops, que s'han traslladat a Grècia

Naturlandia incorpora dues llames al parc d'animalsNaturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland ha traslladat a nous centres els últims exemplars que quedaven al Prat de Conangle, a la Cota 2000. Les darreres espècies en marxar han estat 4 llops i 3 linxs, el passat 27 d'agost, i han anat a un centre grec. Durant el mes de juliol es va fer el trasllat dels sis óssos a Anglaterra, i al juny van sortir els primers exemplars d'herbívors, que, en aquest cas, van anar a dos centres catalans. L'organització ha assegurat que el procés s'ha fet amb respecte màxim pels animals, amb l'objectiu que fos el menys traumàtic possible per ells.

Així doncs, ara mateix els únics animals que quedenal Prat de Conangle són els cavalls i els ponis del centre eqüestre, així com els animals domèstics de l'espai granja (conills, gallines, llames, cabres, ovelles i porcs). Durant l'estiu,s'ofereixen les sortides a cavall, els passejos amb ponis, el tir amb arc, la visita a l'Aula de natura, a la granja, i les sortides amb el guia a la ruta Secrets del Bosc.

Des del mes de maig el parc es troba en procés de reconversió de les instal·lacions del parc d'animals, moment en què es va deixar de comercialitzar l'entrada a l'espai. Actualment l'accés per als visitants al Prat del Conangle és lliure, sempre en horari d'obertura del centre (de 10 a 18h), si bé per a fer les propostes de lleure i esportives que hi tenen lloc, cal abonar el corresponent preu de l'activitat.Els edificis i instal·lacions del Prat de Conangle que acollien el parc d'animals, s'estan reconvertint per acollir altres necessitats pròpies del centre d'activitats, lligades a la nova estratègies.

tracking