x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CULTURA

Llenguatge musical per adults a l'Escola de Música de les Valls del Nord

El centre aposta per reforçar la part experiencial perquè els infants es diverteixin mentre aprenen
L'Escola de Música de les Valls del Nord vol ser un centre viu i dinàmic.

L'Escola de Música de les Valls del Nord vol ser un centre viu i dinàmic.

L'Escola de Música de les Valls del Nord vol ser un centre viu i dinàmic.

COMÚ DE LA MASSANA
Actualitzada 02/09/2021 a les 15:43
L'Escola de Música de les Valls del Nord incorpora enguany classes de llenguatge musical per adults, amb un plantejament pràctic, per aquelles persones que vulguin refrescar coneixements o aprendre a llegir una partitura, però defugint els estudis reglats.

També hi ha novetats pel que fa als instruments, amb la incorporació de les classes de guitarra elèctrica. A més, s’han adquirit més jocs i instruments, sobretot de percussió, per als tallers dels més petits, a partir dels cinc anys, perquè es diverteixin al màxim mentre aprenen.

Aquestes novetats són fruit de l'aposat dels comuns d'Ordino i la Massana per fer evolucionar l’Escola de Música de les Valls del Nord, perquè sigui un centre viu i dinàmic. “Tot i que mantenim els estudis reglats, donem molta importància a l’aprenentatge més informal, volem ser el gresol de descoberta de nous instruments i de fer aflorar sensibilitats musicals”, explica el conseller de Cultura de la Massana, Guillem Forné.

Aquesta visió oberta de l’Escola es manifesta en l’organització dels cursos de sensibilització i iniciació, dividits en dos grups cadascun ja que “hem preparat un programa específic per cada edat, potenciant el joc i les experiències sensorials d’una forma lúdica, intuïtiva i orgànica”, ha afirmat el coordinador del centre, Juli Barrero.

Les classes començaran enguany el 13 de setembre, dues setmanes abans de l’habitual, però les inscripcions es mantindran obertes perquè tothom s’hi pugui apuntar en el moment del curs que desitgi. A més, durant tot l’any es faran tallers de curta durada i també propostes musicals que aniran més enllà de les instal·lacions del centre.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts