Jordi Barceló, Trios Café i Hysteriofunk a l'Auditori Nacional

Les entrades sortiran demà a la venda

Jordi Barceló, Trois Cafés Gourmands i Hysteriofunk oferiran concerts dins la Temporada 2021 de l'Auditori Nacional d'Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jordi Barceló, Trois Cafés Gourmands i Hysteriofunk oferiran concerts en el marc de la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional d’Andorra.El Ministeri de Cultura i Esports ha informat que les entrades es posaran a la venda demà divendres 3 de setembre a les 9 del matí.

El concert de Jordi Barceló tindrà lloc el divendres 24 de setembre, i els de Trois Cafés Gourmands i Hysteriofunk el dissabte 16 i el dijous 28 d’octubre respectivament, i tots tres començaran a les 21.30 hores.

Els tiquets es podran adquirir en línia fins a l’hora d’inici dels concerts, o fins a esgotar-se, a través del portal de venda del Ministeri i també al punt d’informació del centre comercial Illa Carlemany. El dia del concert, no hi haurà venda de localitats a taquilla. El preu de les entrades per als concerts de les bandes nacionals oscil·la entre els 10 euros, entrada plena, i els 5 euros, seients de visió reduïda. I per al grup francès, entre els 15 euros, entrada plena, i els 10 euros, seients de visió reduïda.Els posseïdors del carnet jove gaudiran d’un 15% de descompte.

tracking