Ordino Arcalís allarga la temporada d'estiu

L'èxit del Mirador Solar de Tristaina porta a l'organització a mantenir les activitats fins al 12 d'octubre

Mirador Solar de Tristaina

Mirador Solar de TristainaOrdino Arcalís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ordino Arcalís ha decidit ampliar la temporada d’estiu fins al 12 d'octubre davant la gran afluència de visitants que ha rebut aquesta temporada.

El principal reclam turístic ha estat el Mirador Solar de Tristaina, que ha atret gairebé 70.000 visitants a l'estació des que es va inaugurar el passat 9 de juliol. El director general de Grandvalira, Juan Ramón Moreno, celebra que “l’acceptació del mirador ha estat un èxit i, degut a les bones expectatives de visitants per al setembre i octubre, hem decidit prorrogar la temporada d’estiu fins al Pont del Pilar”.

En un inici, la previsióera tancar la temporada d’estiu el diumenge 12 de setembre, però s’ha optat per mantenir una sèrie de serveis actius un mes més. El telecabina de Tristaina deixarà de funcionar, però el telecadira de Creussans continuarà obert cada dia des de les 9 h fins a les 16.15 h. A més, la carretera de la Coma, que ha estat tancada al trànsit rodat de 9 h a 17 h durant els mesos d’estiu per afavorir la pràctica del ciclisme, estarà oberta. Així, l’accés al Mirador Solar de Tristaina es continuarà facilitant a través d’aquest giny i elsforfets es podran adquirir q botiga situada a la Coma.

tracking