Andorra la Vella ofereix una quarantena d'activitats esportives per aquest curs

Infants, joves, adults i gent gran podran inscriure-s'hi a partir de demà

El comú ofereix prop de 2.500 places en diverses activitats esportivesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella organitza, un any més, el curs d'activitats esportives, que enguany inclou una quarantena d'activitats diverses per a infants, joves, adults i gent gran. En concret, proposa tota mena d’esports col·lectius i individuals, des de bàsquet, futbol, rugbi o hoquei, fins a arts marcials, natació, atletisme, pàdel, patinatge sobre rodes, ball, fitness, gimnàstica artística, boxa, ioga, o ciclisme.

Com a novetat, la gent gran podrà gaudir, a més de les activitats presencials, de l’opció de fer classes dirigides de gimnàstica des de casa seguint les activitats que s’ofereixen de manera virtual.

El nou curs arrenca aquest setembre paral·lelament amb l’inici del curs escolar i les inscripcions s’obren demà, 1 de setembre. Es poden formalitzar als mateixos clubs i al Centre Esportiu dels Serradells.

El programa d’activitats es duu a terme mitjançant la col·laboració de les 45 entitats esportives amb activitat a Andorra la Vella.El curs passat, les activitats van registrar una mitjana de 1.500 usuaris setmanals (escoles esportives, activitats per a joves i adults i sèniors).

tracking