Oberta la inscripció als cursos i tallers per a la gent gran

El comú d'Andorra la Vella ofereix una vintena de propostes per cuidar el cos i la ment i facilitar l'expressió artística

Tallers per a la gent gran a la terrassa de la LlacunaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella organitza per aquest curs una vintena de cursos i tallers per a la gent gran que tenen com a objectiu cuidar el cos i la ment i facilitar l’expressió artística.Les preinscripcions per matricular-se a alguna de les activitats d’aquest primer trimestre s’han obert avui i es poden formalitzar fins al pròxim 7 de setembre al servei de Gent Gran Activa (Centre cultural La Llacuna), al telèfon 730 027 o a través del correu electrònic gentgran@comuandorra.ad.

Amb la voluntat de potenciar l’activitat física entre el col·lectiu, especialment arran de la pandèmia, s’han fomentat especialment les activitats aeròbiques, amb la incorporació de classes de ioga kundalini (se sumen a les de ioga hatha que ja s’oferien), golf, activitat física suau per mantenir la mobilitat, sevillanes i gimnàstica a casa. També s’afegeix a l’oferta del nou curs un club de lectura, tallers de "coaching" per millorar l’autoconeixement i habilitats, fotografia amb el telèfon mòbil i un monogràfic per experimentar amb la llum.

El programa també manté els cursos que ja tenen molt bona acceptació cada any, com el d’ús de les tauletes digitals, els d’estimulació de la memòria, la gimnàstica de manteniment i el taller d’art. Des del departament de Gent gran, de fet, es recullen cada any els neguits i elssuggeriments del col·lectiu per poder ampliar i adaptar la cartera d’activitats a les seves necessitats.`

Èxit de l'edició passada

En l’edició passada van participar prop de 180 persones, una xifra que es valora positivament donades les limitacions derivades de la pandèmia. Cal recordar que el curs 2020-2021 es van poder dur a terme la majoria dels tallers i cursos programats, adaptats com també ho estaran aquest any, ales mesures sanitàries que estableixin les autoritats. Amb tot, algunes activitats, com el cant coral, no es van poder dur a terme a causa de les restriccions derivades de la pandèmia.

tracking