PARRÒQUIES

Encamp inicia al carrer del Pedral un projecte estructural de millora de voravies

Un pressupost de 400.000 euros a l’any permetrà millorar i reformar les voravies i donarà flexibilitat i rapidesa al Comú per a atendre possibles incidències

Un projecte estructural que permetrà només aquest 2021 l'adequació d'onze carrers entre setembre i desembre de 2021Xavi Prats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp ha iniciat amb les obres de millora i reforma de les voravies dels carrers del Pedral i Arribes un projecte estructural que permetrà només aquest 2021 l'adequació d’onze carrers entre setembre i desembre de 2021.

Tal i com ha explicat la cònsol major, Laura Mas, el projecte s’inicia amb les obres del carrer del Pedral, però s'estendran en aquesta primera fase al carrer del Mirador, a l’avinguda de Rouillac i el carrer 14 de març o al carrer de la Palanca, entre d’altres.

En la planificació de les obres s’ha tingut en compte l’afectació al trànsit a l’accés a les instal·lacions educatives. Així, des del Comú han informat que aquestes tindran lloc en els períodes vacacionals o es respectaran les entrades i eixides dels col·legis.

tracking