Es retiren els sediments de la part baixa del riu Montaup

El comú preveu que els treballs de neteja finalitzin al setembre

Els treballs costaran 11.031,02 euros.Comú de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Canillo va informar ahir que preveu que les obres de neteja de la part baixa del riu Montaup, a la parròquia de Canillo, concloguin la primera setmana de setembre.

L’adjudicació dels treballs, que es va aprovar al Consell de Ministres, ha recaigut sobre l’empresa Construccions Purroy per un import total d’11.031,02 euros i amb un termini d’execució de deu dies, tal com detallava l’edicte que es va publicar el passat dijous 12 d’agost al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.

Els treballs de dragatge de la part baixa del riu de Montaup responen a una demanda que el comú de Canillo va realitzar al ministeri de Territori i Habitatge. Concretament, les feines consisteixen en la retirada dels materials sedimentaris que s’ubiquen a la part baixa del riu.

El comú va detallar que on s’hauran de centrar més esforços és en la retirada dels materials sedimentaris que es troben a la CG-2 i en el tram que hi ha sota l’Oficina de Turisme canillenca, ja que es tracta d’unes zones especialment afectades per l’acumulació d’aquests sediments.

Les tasques de manteniment del curs del riu de Montaup han millorat al llarg dels anys, en particular després de les últimes actuacions de consolidació del llit del curs fluvial en el tram de la carretera secundària fins a les escoles de Canillo, juntament amb la barrera de retenció de sediments que es va instal·lar en el mateix projecte.

tracking