x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El comú posa un bus per als alumnes de l'escola francesa

L‘horari lectiu del centre s’avançarà un quart d’hora aquest curs per agilitzar el trànsit
Actualitzada 27/08/2021 a les 12:04
El comú de La Massana va aprovar en la sessió d’ahir el preu de l’autobús escolar que portarà els alumnes de l’escola francesa fins a la porta del centre. El servei tindrà un cost anual de 107,88 euros per un viatge diari i de 215,75 euros per dos viatges al dia, el mateix preu que el transport escolar de Govern.

La cònsol major, Olga Molné, va explicar que el comú ha decidit assumir el servei d’autobús per facilitar la modificació del canvi de l’horari lectiu del centre. A partir de setembre, els alumnes començaran i sortiran un quart d’hora abans. És a dir, iniciaran les classes a les 8.45 i finalitzaran la jornada a les 16.30 hores. Aquesta és l’última iniciativa que l’administració comunal ha posat en marxa per intentar descongestionar el trànsit a la parròquia, on cada dia hi ha cues de cotxes. Amb el nou horari, s’evitarà que els estudiants de l’escola francesa coincideixin amb els de l’escola andorrana, que es troben molt a prop, i disminuir així el nombre de vehicles a les hores punta.

En el marc d’aquesta proposta, el comú també va aprovar el mes passat l’esplai flaix, un servei de guarda que costarà 12 euros mensuals per nen i que s’ha creat per donar resposta al canvi d’horari. La cònsol major va detallar que aquesta prestació tindrà una durada de mitja hora i permetrà a les famílies deixar els nens abans i recollir-los més tard.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts