Festival de música

Canillo reactiva aquest estiu l'Esquella Walking a Incles

La 6a edició tindrà lloc dissabte 14 d’agost però amb restriccions

Actuació d'una edició anterior del festival.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo ha reactivat aquest estiu l’Esquella Walking Music Festival d’Incles, que l’any passat no es va celebrar per les restriccions sanitàries provocades pel virus SARS-CoV-2. El comú va informar ahir en un comunicat que la 6a edició del festival tindrà lloc dissabte 14 d’agost “amb un format adaptat als protocols de prevenció i seguretat que requereix la situació sanitària actual”.

Cal dir que el festival tindrà cinc actuacions seguides des de les 15.30 fins a les 22.00 hores i a diferència d’altres anys totes es concentraran al pàrquing del final de la carretera, al fons de la vall d’Incles. El cartell és completament andorrà amb els grups Scarlett & Brotherhood, Trio D·, Old School, Manu & The Vodka’s i Punker’s Love the 80’s, que actuaran en aquest ordre amb concerts d’una hora. El comú va destacar que es tracta d’una proposta amb les “bones sensacions que genera poder escoltar música a l’aire lliure” i que es garanteix “un festival accessible i segur”.

Des del comú també van informar que el desplaçament fins al pàrquing dels concerts es podrà fer en bus elèctric fins a les 18 hores i en vehicle particular a partir d’aquella hora. El bus estarà operatiu fins a la finalització del festival per retornar els usuaris que hagin escollit aquesta via de transport. Cal recordar que les restriccions per la pandèmia de la Covid i la situació sanitària que ha provocat fan que no hi hagi servei de restauració i que no es permeti accedir al recinte amb menjar ni amb beure, i els assistents hauran de portar mascareta i restar asseguts respectant la distància de segu­retat.

tracking