Torna la música al carrer a l'agost amb el cicle Ritmes

El programa incorpora concerts per al públic infantil i familiar

Una edició anterior de Ritmes.Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plaça de l’antiga caserna de bombers tornarà a ser l’escenari, al llarg del mes d’agost, dels concerts del cicle Ritmes, capital musical, que des de fa sis anys organitza el comú d’Andorra la Vella per dinamitzar les compres. En aquesta ocasió i com a novetat, el cicle incorpora Ritmes menuts, amb concerts adreçats específicament al públic infantil i familiar, i actuacions que tindran lloc els cinc dilluns del mes d’agost. A més, cada dimarts i dijous, com és habitual, hi haurà concerts per al públic adult amb actuacions d’estils ben variats que inclouen, entre d’altres tributs, rock and roll, música disco, rhythm and blues, pop, havaneres i sons cubans.

El cartell d’enguany arrenca dilluns vinent amb l’espectacle Les increïbles històries del Dr. Klüpper, una proposta per al públic infantil basada en contes i cançons familiars. Per a dimarts vinent s’ha previst una sessió de rock amb The Bazaga’s, mentre que dijous hi haurà un tribut a la música disco amb el grup Operación disco.

Dilluns 9 serà el torn de Pastorets rock kids, un format que combina teatre i música a ritme d’ska, funky i rock, i dimarts 10 hi haurà sessió de música francesa amb Mon petit món, amb temes de jazz manouche, cançó francesa i swing. Per a dijous 12 s’ha programat un tribut a Jarabe de Palo, que sota el títol El lado oscuro retrà un homenatge a la música i la trajectòria de Pau Donés i el seu grup.

El comú va remarcar que els concerts es desenvolupen amb totes les mesures de seguretat pertinents (distància, circuits d’entrada i sortida i desinfecció de les cadires) i que l’ús de la mascareta serà obligatori.

tracking