Projectes

La Massana adjudica per 15.500 l'estudi de l'impacte econòmic del giny de Carroi

El comú ha contractat a l'empresa Cushman&Wakefield

Sessió de comú d'aquest matí a la MassanaComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana ha adjudicat per 15.500 "l'estudi de l'impacte econòmic que pugui tenir el projecte del Pic de Carroi", segons figura a l'edicte publicat avui al BOPA. La corporació va aprovar la contractació directa de l'empresaCushman&Wakefield per fer l'estudi per acord de la junta de govern del 23 de juliol.

La construcció d'un telefèric des d'Andorra la Vella fins al pic de Carroi en una primera fase i que posteriorment arribaria fins a l'estació de Pas va quedar deserta en la primera convocatòria que han fet la capital i la Massana perquè no es va presentar cap empresa al concurs.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, va afirmar en la reunió de poble del passat 5 de juliol que el comú vol disposar d’un estudi d’impacte econòmic per garantir que el projecte de Carroi és sostenible a nivell econòmic i social.L'objectiu del comú és disposar de tots els estudis tècnics que fan referència al projecte per poder-los exposar davant la ciutadania abans de tirar endavant el referèndum en el qual els massanencs decidiran si aposten o no per la construcció del telefèric, han recordat des de la corporació. I tot i que la licitació del giny està aturada la corporació continua treballant per analitzar la viabilitat del projecte a tots els nivells: econòmic, social i medi ambiental.

tracking