Activitats

Canillo inaugura una ruta per apropar els bolets als nens

“On són els bolets?”, l'itinerari per descobrir el regne dels fongs en família

El ministre Jordi Torres Falcó, el cònsol Francesc Camp i el director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme, Enric TorresLorena Giménez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'On són els bolets?' és la nova ruta inaugurada a Canillo que té per objectiu descobrir els bolets en família, especialment acostar-los als més petits.Aquests itineraris neixen amb la voluntat de diversificar les propostes de turisme familiar tot oferint un producte relacionat amb la natura i que motivi als infants a gaudir de la muntanya i realitzar activitats a l’aire lliure. Així ho han destacat avui el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres i el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, en la inauguració.

El camí 'On són els bolets?' s´inicia a la carretera de Montaup al quilòmetre 7,8 a les Bordes de Mereig, molt aprop del berenador on es situa el tamarro Nilo. El recorregut d'aquest camí és circular i compta amb una llargada de 3,7 quilòmetres i 120 metres de desnivell la qual cosa el converteixen en una proposta ideal per a una sortida lúdica de dues hores a la muntanya. Tots els elements, inclosos la senyalització, s’han realitzat amb materials de fusta i ferro que ajuden a la seva integració en l’espai natura. El camí es realitza amb un fulletó-guia que es podrà sol·licitar principalment a les oficines de turisme de Canillo, d’Andorra la Vella i també, de la resta de parròquies.

tracking